|
Články - archiv
 |
|
Láska, duše a francouzská kuchyně
Proč jsou těmi nejlepší kuchařkami pod sluncem naše maminky a babičky? Proč tělu i mysli prospívá, když jídlo připravujeme a vychutnáváme pomalu, místo abychom je rychle ukuchtili a zhltli? A proč česnek, ale i naše životy chutnají mnohem lépe, když do nich energicky praštíme, než když je zkoušíme opatrně ukrajovat? Na tyto a další otázky kniha Láska, duše a francouzská kuchyně odpovídá. Autor James F. Twyman ji sepsal na základě skutečného setkání s jedním podivuhodným francouzským kuchařem. Ten mu v kuchyni svého venkovského hotýlku názorně předvedl recept nejen na skvělá jídla, ale i na plný, vyrovnaný život. A také mu vysvětlil, proč tím nejdůležitějším kořením při každém vaření je láska. James F. Twyman: Láska, duše a francouzská kuchyně. Přeložila Denisa Štrbová, 239 stran, doporučená cena 234 Kč. Vydává Synergie Publishing SE, 2013 Výživa na Aerobic.cz (nejčtenější):
- Nejlepší snídani na světě vám připraví Mixit
- Šílené diety, které jsme schopni podstoupit, abychom zhubli
- Jak využít v kuchyni mošt a zpestřit si tímto lahodným mokem některé pokrmy
- Markéta: Jak jsem vylaďovala postavu s Nutrendem
- Když víte, co jíte… A když sušenky pomáhají dětem!
- Výživa vrcholových sportovců
- Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D.: Žereme moc
- Historie jogurtů a probiotik
- David Holzer pro Mistry s mistry: Jak má vypadat výživa (nejen) sportujících dětí
- Jídelníček sportujících dětí
- Jak to udělat, aby děti jedly rády ryby
- Sukralóza – sladidlo nové generace
- Chřest: Tipy do kuchyně
- Letní dovolená: Jak správně jíst radí Marek Janota, výživový poradce a sportovní dietolog z Centra funkčního pohybu Daniela Mullera
- Mýty o 100% džusech
- Co vše víte o sacharidech?
- Ocet pro chuť i zdraví
- Vařte s vášní: Čtenářky Aerobic.cz opět testovaly pomocníky do kuchyně od Tchibo
- Díky společnosti REJ víte, co jíte
- Povědomí o kvalitě 100% džusů v obchodech se stále zvyšuje, také pyré upevňuje svou pozici.
10. 04. 2013, 17.51:03 |
|